THY "Hanımın Çiftliği" mi oldu? ŞOK İDDİALAR

THY "Hanımın Çiftliği" mi oldu? ŞOK İDDİALAR

Türk Hava Yolları'nın (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman Aycı ile ilgili iddialar çok konuşulacak cinsten...

Türk Hava Yolları'nın (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve eşi Tuğçe Saatman Aycı’nın THY’deki masraflarına ilişkin iddialar dikkat çekti.  

Airporthaber yazarı Ali Kıdık, “THY ‘Hanımın Çiftliği’ durumunda…” başlık yazısında, “Ben İlker Aycı’yı hiç ama hiç tanıyamamışım. O kadar çok bilgiler, belgeler gelirken hep görmezlikten gelirdim” diyerek Aycı çiftinin yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet tarafından limuzin ve lüks araçlarla karşılandığını, Tuğçe Saatman Aycı’nın yakınlarının THY’de göreve alındığını belirtti.

Ali Kıdık, Aycı çiftinin “örtülü ödenek sistemi” ile yarattığı masraf iddiasını ise şöyle kaleme aldı:

“Bakın benim bildiğim bu seyahat için hanımefendi ve İlker Aycı için on ayrı otelden on ayrı oda tutuldu ve on ayrı odanın da parası ödendi. Nasıl mı? THY kurumsalı bu işin odak merkezi. Ödemeler kurumsal aracılığı ile bir ajansa yapılıyor, ajans ise otellerin ve gizli yapılan işlerin ödemelerini hallediyor. Bir nevi örtülü ödenek sistemi.”

İşte Airporthaber yazarı Ali Kıdık’ın “THY ‘Hanımın Çiftliği’ durumunda…” başlık yazısı…

Uyarıyorum, uyarıyorum bir türlü olmuyor. Düzelmiyor, düzeltmiyor! Üstüne üstlük kraliyet ailesine katılan kraliçenin hükümranlığı koca kurumu yönetir hale gelmiş durumda. Bir dediği iki olmuyor, arkadaşları sorgusuz -sualsiz, imtihansız-mülakatsız ballı, börekli maaşlarla istihdam ediliyor.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.