THY müjdeyi verdi !

THY müjdeyi verdi !

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den erken seçim müjdesi geldi. Ekşi, erken seçim için "Yolcularımızın bilet değişikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarını kullanabilmeleri için cezasız değişiklik hakkı getirdik" açıklamasında bulundu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, erken seçim dolayısıyla oluşabilecek bilet sorunlarına karşı açıklamalarda bulundu. Ekşi açıklamasında, "Yolcularımızın bilet değişikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarını kullanabilmeleri için cezasız değişiklik hakkı getirdik" sözlerine yer verdi. 


24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne dair Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yolcularımızın bilet değişikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarını kullanabilmeleri için cezasız değişiklik hakkı getirdik. Vatandaşlarımız çok rahatlıkla aldıkları biletleri cezası olmadan 24 Haziran'ı düşünerek değiştirebilirler." dediği bildirildi.
"Yolcularımızın bilet değişikliklerinden herhangi bir ceza almadan, seçimde oylarını kullanabilmeleri için cezasız değişiklik hakkı getirdik. Vatandaşlarımız çok rahatlıkla aldıkları biletleri cezası olmadan 24 Haziran'ı düşünerek değiştirebilirler." diye sözüne devam eden Ekşi, ayrıca uçuşlarla ilgili yeni taleplerin oluşması halinde bu talepleri karşılamak için çaba sarf edeceklerini de belirtti.
Ekşi konuşmasında, "Çünkü bu seçim ülkemiz için son derece önemli. Biz de Türk Hava Yolları olarak milletimizin serbestçe ve rahatça oylarını kullanması için elimizden geleni yapacağız." sözlerine de yer verdi.

siyasetcafe.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.