TikTok fenomeni kadın, video çekerken yüzlerce erkeğin tacizine uğradı!

TikTok fenomeni kadın, video çekerken yüzlerce erkeğin tacizine uğradı!

Pakistan'da tüyler ürperten bir olay gerçekleşti. Bir kadın parkta TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğradı.

Pakistan'da yaşayan bir kadın parkta TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına maruz kaldı. Olay sonrası şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri, şu ana kadar 66 kişiyi sorgulanmak üzere gözaltına aldı.

Pakistan'daki 14 Ağustos'ta tüyler ürperten bir olay gerçekleşti. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yüzlerce erkek bir parkta video çeken genç kadının etrafını sardı. Burada TikTok videosu çektiği belirtilen talihsiz kadının cinsel saldırıya uğradığı ve kalabalık tarafından gasp edildiği açıklandı.

 

66 KİŞİ GÖZALTINDA

 

Ülke gündemine tabiri caizse bomba gibi düşen olay ile ilgili polis yüzlerce şüphelinin peşine düştü. Yapılan resmi açıklamaya göre, şu ana kadar 66 zanlı sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Aynı açıklamada iki polis memurunun olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığı öğrenildi.

 

 

"ÇIPLAK KALDIM, KIYAFETLERİMİ PARÇALADILAR"

 

Başından geçen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye konuşan talihsiz kadın, "Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler" dedi. Söz konusu taciz sonrası ülke genelinde pek çok protesto gösterisi düzenlenirken, kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

Pakistan, 2019'da Thomson Reuters Vakıf anketinde kadınlar için dünyanın en tehlikeli altıncı ülkesi konumunda yer almıştı.
 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.