Timur Acar’ın yeni rolü-Video

Timur Acar’ın yeni rolü-Video

Bugüne kadar hep komik rolleri canlandıran oyuncu Timur Acar, yeni başlayacak olan ‘Nerdesin Birader’de ikiz rolüne bürünerek, hem “Yiğit” hem “Yunus” karakterlerine hayat verecek. Ayrıca kıyafet ve makyajıyla da konuşulacak

Yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, “Nerdesin Birader?” dizisi 8 Kasım Çarşamba günü itibarıyla FOX izleyicisiyle buluşacak.

 “İkizin mi var, derdin var” mottosuyla izleyiciyle buluşacak dizide Yunus, Hollywood’da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

“Nerdesi Birader”de Timur Acar’a; Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler eşlik ediyor.


Siyasetcafe.com 

nerdesin-birader-(1).jpg

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.