TİP'li Ahmet Şık, HDP'ye fena çaktı! 'Kürt faşisti ile uğraşamam'

TİP'li Ahmet Şık, HDP'ye fena çaktı! 'Kürt faşisti ile uğraşamam'

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, HDP'yle ilgili sözleri nedeniyle özür diledi.

7'li koalisyonda krizler bitmek bilmezken bu kez terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak ortağı Türkiye İşçi Partisi arasında kriz patlak verdi.

 

TERÖR UZANTISI HDP İLE TİP BİRBİRİNE GİRDİ

 

Milletvekili seçimlerine ortak listeyle girmedikleri için birbirlerini eleştiren ve sert ifadeler kullanan HDP ve TİP kanadındaki gerginlik sık sık gündeme geliyordu. Son olarak daha önce HDP listelerinden milletvekili seçilen fakat sonrasında TİP'e geçen Ahmet Şık zehir zemberek ifadeler kullanarak ittifak ortağını hedef aldı.

 

"SELAHATTİN'İ ÇIKAR HDP KALMAZ"

 

Terör sevici ittifakı iyice karıştıran sözler söyleyen TİP'li Ahmet Şık, bir vatandaşla gerçekleştirdiği sohbet sırasında "Bak Selahattin bugün canımıza okumuş güya aynı ittifaktayız." dedi. Ahmet Şık sözlerine "Selahattin'i çıkar HDP'den, ortada HDP kalmıyor." diye devam etti.

 

"KÜRT FAŞİSTİ İLE UĞRAŞAMAM"

 

HDP'ye yüklenirken gerginliği yüzüne de yansıyan Ahmet Şık ayrıca "Kürt faşisti ile uğraşamam bu kadar." ifadelerini de kullandı.

 

SOSYAL MEDYADA HDP-TİP KAVGASI!


Ahmet Şık'ın bu açıklamalarının ardından HDP'liler ile TİP'liler birbirlerine sosyal medyada karşılıklı hakaretler yağdırdı.

 

ÖZÜR DİLETTİRDİLER

 

Ahmet Şık'ın HDP'yle ilgili sözleri üzerine TİP'ten yapılan açıklamada, "Şık’ın sözleri partimizin görüşlerini yansıtmıyor" denildi. Şık da "Kırdığım HDP’li dostlarımdan özür diliyorum" dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.