Tolgay Arslan'dan Ersun Yanal ve Şenol Güneş açıklaması

Tolgay Arslan'dan Ersun Yanal ve Şenol Güneş açıklaması

Ara transfer döneminde Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Arslan, ‘Fenerbahçe benim hayalimdi, son günde de olsa bu formaya kavuştum’ dedi.

Ocak ayında olaylı bir şekilde Beşiktaş’tan ayrılarak Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Arslan, transfer sürecinde yaşadıklarını anlattı. Son güne kadar Fenerbahçe’ye transfer olmak için beklediğini ifade eden Tolgay Arslan, ‘Fenerbahçe benim hayalimdi’ dedi.

Haber Global’den Yağız Sabuncuoğlu’na konuşan Tolgay Arslan, devre arasında başka takımlardan da transfer teklifi aldığını ancak kadro dışı kaldığı günden beri aklında Fenerbahçe’nin olduğunu söyledi. Transfer döneminin son gününe kadar menajerine Fenerbahçe’yi istediğini aktaran Arslan, ‘Ya Fenerbahçe olur ya da Beşiktaş’ta kadro dışı kalmaya devam ederim’ sözleriyle bu konudaki kararlılığını ifade etti.

Beşiktaş’ta geçirdiği sıkıntılı süreç hakkında fazla yorum yapmak istemediğini söyleyen Tolgay Arslan, Beşiktaş’ı unuttuğunu, tüm olumsuzlukların üstünü kapattığını ve Fenerbahçe’de geçirdiği her anın keyfini çıkarmak istediğini söyledi. 

"BEŞİKTAŞ'I SAHASINDA ÇOK RAHAT YENERDİK"

3-3 sona eren Beşiktaş – Fenerbahçe maçında ne hissettiği sorulan Tolgay Arslan, kendisi için zor bir maç olduğunu, devre arası Ersun Yanal’ın tüm futbolcuları motive ettiğini ve bunun da maça olumlu yansıdığını belirtti. Tolgay Arslan açıklamasının devamında, “Muhteşem ve tarihi bir feri dönüş oldu ama maç sonunda hepimiz üzgündük. Çünkü 3-3 beraberlikle sahadan ayrıldık. Kazanmak için oraya gitmiştik. Maça eğer ikinci yarıdaki oyunumuzla başlasaydık Beşiktaş’ı sahasında çok rahat yenerdik” dedi.

"ERSUN YANAL ÇALIŞTIĞIM EN İYİ HOCA"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal hakkında da konuşan Tolgay Arslan, başarılı teknik adamla ilgili ‘Birçok hocayla çalıştım ama daha önce Ersun Yanal gibi donanımlı ve taktisyen bir teknik adamla çalışmamıştım Keşke daha önce Ersun Yanal’la yollarımız kesişseydi’ ifadelerini kullandı. 

"ŞENOL GÜNEŞ'LE BİR PROBLEMİM YOK"

Tolgay Arslan, Şenol Güneş’le arasında bir problemin olmadığını, kadro dışı kaldığı dönemde herhangi bir etkisi olmadığını ve kararın deneyimli hocaya ait olmadığını söyledi. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.