Conor McGregor’dan Khabib Nurmagomedov’un eşi hakkında çirkin sözler

Conor McGregor’dan Khabib Nurmagomedov’un eşi hakkında çirkin sözler

Geçtiğimiz günlerde UFC’den ayrıldığını duyuran İrlandalı sporcu Connor McGregor’dan, Khabib Nurmagomedov’un eşi hakkında çok konuşulacak bir paylaşım geldi. 

Conor McGregor ile Khabib Nurmagomedov arasında oynanan müsabakayı Dağıstanlı sporcu kazanmış ve ringdeki kavga daha sonra antrenörlerin de dahil olmasıyla büyümüştü. Bu karşılaşmanın ardından Khabib Nurmagomedov herkesin konuştuğu bir isim haline gelmişti.

Conor McGregor’ı yendikten sonra kafesten atlayıp İrlandalı sporcunun antrenörleri ile kavgaya tutuşan Khabib, “Dinime ve aileme küfür edenlerden kimse bahsetmiyor” sözleriyle kendini savunmuştu.

İrlandalı dövüşçü Conor McGregor, geçtiğimiz günlerde UFC’den ayrıldığını duyurmuş ve bu gelişmenin ardından Khabib Nurmagomedov, “Bıraktığını düşünmüyorum. Conor, ‘senden ayrıldım’ deyip her zaman geri dönen kıskanç kadınlara benziyor” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından McGregor, rakibinin karısı hakkında olay bir açıklama yaptı ve “Senin karın bir havlu” notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu.

conor-mcgregor.jpg

McGregor, hatasının farkına vararak bu paylaşımını silse de skandal sözleriyle gündem olmaktan kurtulamadı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.