Topbaş’ın danışmanı bakın hangi gazeteye yazar oldu?

Topbaş’ın danışmanı bakın hangi gazeteye yazar oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin eski başkanı Kadir Topbaş’ın basın danışmanı yazarlığa atıldı. Bakın hangi gazete de işe başladı. İşte ayrıntılar;

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini uzun yıllar yapan ardından istifa etmek zorunda kalan Kadir Topbaş’ın basın danışmanı yazarlığa adım attı.

Eski İBB Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı, Kadir Topbaş'ın istifasından sonra görevini bırakmıştı.

5 Temmuz darbe girişiminin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan yaklaşık 300 ismin de işine son verilmişti. Darbe girişimi sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda da çatışmalar yaşanmış, 17 belediye çalışanı şehit olmuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından İBB Basın Danışmanı Serkan Fıçıcı, eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş tarafından görevden alınmış, ancak sonra işine tekrar dönmüştü. O dönem yapılan açıklamalara göre, Fıçıcı ve bir basın danışmanının, Topbaş Amerika’dayken İstanbul’a dönebilmek için kesin talimat verdiği, ancak uçak bulunamamasından sorumlu tutulduğu gerekçesiyle görevden alındığı ifade edilmişti.

Görevine döndükten sonra, Topbaş’ın basın danışmanlığını yeniden yürüten Fıçıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Kadir Topbaş'ın istifa ettirilmesinden 1 gün sonra, İBB Basın Danışmanlığı görevini de bırakmıştı.

AKŞAM'A YAZAR OLDU...

Fıçıcı, bugün itibariyle ise, hükümete yakın Akşam gazetesinde yazmaya başladı. Fıçıcı, ilk yazısına, "Selam" başlığıyla çıktı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.