Toplu tecavüz ettiler!

Toplu tecavüz ettiler!

Rus asıllı İngiliz turist Vasilisa Komarova, motosikletiyle Güney Amerika'nın bir ucundaki Şili'den Kuzey Amerika'nın kutuplara en yakın noktası olan Alaska'ya gitmek için yola çıktı. Yaşadıkları şok etti;

İngiliz turist Vasilisa Komarova Amerika'yı gezmek için motosikletiyle yola çıkmıştı. Şili'den Kuzey Amerika'nın kutuplara en yakın noktası Alaska'ya kadar yol alan Komarova, konaklamak için durduğu bir göl kenarında 3 kişinin tecavüzüne uğradı. 

KORKU FİLMİNİ ARATMADI

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731732.jpeg

Olay yaşanmadan önce turist 9 bin 600 kilometreyi kat edip Bolivya'ya geldi. Daha sonra Rus asıllı İngiliz turist Vasilisa Komarova, Santa Rosa'da bir ailenin yanında konakladı. Yolculuğun devamında ailenin önerisiyle bir göl kenarında çadırını kurdu. Geceye doğru çadırında uykuya daldı.

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731730.jpeg

Saat 01.00'e geldiğinde çadırın dışından erkek sesleri duymaya başladı. Üç erkeğin İspanyolca edepsiz cümleler sarfettiğini farkeden Komarova, hemen uykusundan uyandı.

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731728.jpeg

Erkeklerin söylediği cümleleri anlayacak kadar İspanyolca bilen 37 yaşındaki kadın içlerinden birinin "Dışarı çık, parti yapıyoruz, şimdi eğlenmek için bir .... arıyoruz" dediğini anladı.

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731725.jpeg

Daha sonra korkulu anlar yaşamaya başlayan kadının çadırını sallamaya başlayan gençler, kadını sürükleyerek dışarı çıkardılar.

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731736.jpeg

Jose Gongora, Yery Yumacale ve Fabio Bazan isimli saldırganlar kadının göğsüne ve karnına bıçak dayadı. Saldırganlar kadına tecavüz etmeye başladılar. Saldırganların toplu tecavüzüne maruz kalan kadın orada ölüme terk edildi.

52 YIL HAPİS

gol-kenarinda-toplu-tecavuz--11731737.jpeg
Olaydan sonra suçlular arandı ve polisler tarafından yakalandılar. Yakalanan üçlü mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme kararınca saldırganlar 52 yıl hapis cezasına çarptırıldılar. 

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.