Trabzon'da restoran ve otele fuhuş baskını: 15 kadın yakalandı

Trabzon'da restoran ve otele fuhuş baskını: 15 kadın yakalandı

Trabzon'da bir restoranda kadınların müşteri bulduğu ve otelde fuhuş yaptığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda 15 kadın yakalandı.

Trabzon'da restoranda kadınların müşteri bulup otelde fuhuş yaptığı bilgisi üzerine tespit edilen 12'si yabancı uyruklu 15 kadın yakalandı. 2 otel sahibi de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı mevkisinde bir restoranda kadınların, fuhuş için müşteri bulduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Çalışma başlatıp, takibe geçen ekipler, kadınların restoranda fuhuş için müşteri aradıkları, korsan taksilerle yakın ilçedeki bir otele giderek burada fuhuş yaptıklarını tespit etti.

 

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR DÜZENLENDİ

 

Operasyon başlatan ekipler, 2 mekana, eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyon ve denetimlerde 2 tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi, fuhuş yaptıkları iddiasıyla 12'si yabancı uyruklu 15 kadın ve 2 otel sahibi de gözaltına alındı.

 

İŞLEMLER DEVAM EDİYOR

 

Kadınlar, haklarında Kabahatler Kanunu kapsamında 'çevreye rahatsızlık vermek', otel sahipleri de 'fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme' suçlarından, işlem yapılmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.