Trafik kazası geçiren Binali Yıldırım taburcu oldu: Başımdan iki kez ameliyat oldum

Trafik kazası geçiren Binali Yıldırım taburcu oldu: Başımdan iki kez ameliyat oldum

Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu. Yıldırım, tedavi gördüğü Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin önünde sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım geçirdikleri trafik kazasında yaralanmıştı. İlk müdahaleleri Azerbaycan'da yapılan Yıldırım ve Ayrım, Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a getirilmişti.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde tedavisi devam eden Yıldırım, bugün taburcu oldu. Kameralar karşısında açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Kaza sonucu iki kez başım ameliyat edildi. İki kaburga kırığım var. Doku ve kas ezikleri hasarları var. Bunlar da zaman içerisinde iyileşecek." dedi.

 

Yıldırım'ın açıklamasından satır başları şöyle:

 

Ağır bir kaza atlattık, birkaç takla attık. Hamdolsun kaza boyutuna göre elde ettiğimiz sonuç Rabbim sakladı, korudu. Milletimizin duası bizim bu kazadan sağ çıkmamıza vesile oldu. Kaza sonucu iki kez başım ameliyat edildi. İki kaburga kırığım var. Doku ve kas ezikleri hasarları var. Bunlar da zaman içerisinde iyileşecek.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.