Trafik kazasına rekor ceza: Müebbet ve 137 yıl

Trafik kazasına rekor ceza: Müebbet ve 137 yıl

Beşiktaş'ta durağa dalarak bir kişinin ölümü, 14 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanan özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş’a müebbet ve 134 yıl hapis cezası verildi.


Çağlayan Adliyesi'nde görülen davada, Beşiktaş'ta durağa dalarak bir kişinin ölümü, 14 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle hakkında müebbet hapis ve 210 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş ile ilgili karar açıklandı.

İNDİRİM UYGULANMADI

 

Mahkeme, sanık Necdet Karakuş hakkında, maktül Yalçın Tahir Billur'u 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Pişmanlık göstermediği gerekçesiyle cezasında indirim uygulanmadı.

134 YIL HAPİS CEZASI

Mahkeme Heyeti ayrıca, sanık Karakuş'u, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 10 mağdura karşı 9'ar yıldan olmak üzere 90, mağdur Ayhan Berberoğlu'na karşı 13, mağdurlar Melisa Erden ve Dilek Karaağaç'a karşı 10'ar yıldan olmak üzere 20 yıl hapis, mağdur Beril Altıntaş'a karşı 11 yıl hapis olmak üzere toplamda 134 yıl hapis cezası verdi. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.