Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı!

Trafik magandası ünlü baklavacı çıktı!

Bugün pendik'te hamile bir kadının da içinde olduğu arabaya saldırıp herkesi korku içerisinde bırakan trafik magandasının, ünlü baklavacı Seydioğlu baklavalarının sahibi Hüseyin Sel olduğu anlaşıldı.

İstanbul’un Pendik ilçesinde D-100 karayolunda, kendilerine yol vermediklerini iddia ettikleri bir otomobilin önünü kesen iki saldırgan, içinde hamile bir kadınında bulunduğu araca saldırdı. Saldırganlardan birinin ünlü Seydioğlu baklavalarının sahibi Hasan Sel, yanındaki kişinin ise ağabeyi Hüseyin Sel olduğu belirlendi.


Emniyet şeridinde yol verme tartışması üzerine iki saldırgan kendilerine yol vermeyen çiftin önünü araçlarıyla kesti. NTV’nin haberine göre, sürücüyü araçtan indirmek isteyen iki saldırgan aracın şoför kapısını açamayınca önce aracın aynasını kırdı, ardından aracın kaputuna çıkıp tekmeleyerek büyük zarar verdi. Hamile kadının “polisi arıyorum” uyarılarına aldırış etmeyen saldırganlar daha sonra gözden kayboldu. Saldırıya uğrayan çift, polise giderek şikayetçi oldu. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

 

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA METNİ YAYINLADI


Pendik’te hamile karısıyla otomobilde seyreden şoföre saldıran kişinin yanında bulunan Hüseyin Sel’den yapılan açıklama aşağıdaki gibidir:
Seydioğlu Baklava A.Ş. ve sahibi Hüseyin SEL haksız bir şekilde toplumsal lince maruz bırakılmıştır.


Olaya ilişkin kamuoyuna yansıyan görüntülerden anlaşılacağı üzere Seydioğlu Baklava A.Ş. sahibi Hüseyin SEL’in bu üzücü hadisede araç içindeki şahıslara yönelik hiçbir şekilde fiili ve sözlü müdahalede bulunmayıp, aksine olayların yatışması için çaba sarf ettiği görülmüştür.

Buna rağmen firmamız ve sahibi hakkında sosyal medyada ağır hakaret içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Olayın her ne kadar da basına yansıyan görüntülerinde yer almasa da, diğer araç sürücüsünün olayın başlangıcında el kol hareketleri, yol vermeme gibi tahrik unsuru içeren davranışlarda bulunmuştur.

 

Şirketimizin sahibi Hüseyin SEL ve araçta bulunan Hasan SEL ani rahatsızlık geçiren annelerinin yanına bir an evvel yetişme gayesiyle trafikte hareket halinde iken, diğer araç sürücüsünün yukarıda bahsettiğimiz gibi olumsuz davranışları bir adım öteye giderek Firmamız sahibi Hüseyin SEL ve araçta bulunan Hasan SEL’in içinde bulundukları aracın dikiz aynasına ve arka tarafta sürüş halinde kendi aracı ile kasten vurmak suretiyle trafikte güvenliği tehlikeye sokmakla devam etmiştir.


Bu durum sonrasında görüntülerde yaşanan olayların olmasında Seydioğlu Baklava A.Ş. sahibi ve sahibi hakkında yapılan bu haksız ve olumsuz haber, paylaşımlara karşı bu açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur. Yaşanan bu olumsuz olaylardan üzüntü duyulduğu tüm kamuoyuna saygı ile duyururuz.

 

deded-jpeg.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum