'Trans çocuk vardır' kampanyasına tepkiler büyüyor!

'Trans çocuk vardır' kampanyasına tepkiler büyüyor!

'Trans çocuk vardır' kampanyasına tepkiler büyürken kampanyayla ilgili AK Parti ve KADEM'den de açıklama geldi.  

Sosyal medyada başlatılan 'trans çocuk vardır' kampanyası, kamuoyunda büyük tepki çekti.

Kampanyaya CHP'li Feyza Altun gibi isimler destek verirken, çocuk istismarcılığı yapıldığını vurgulayan binlerce vatandaş sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

'Trans çocuklar vardır' paylaşımı yapan sözde çocuk ve kadın hakları savunucusu CHP'li Feyza Altun tepkilerin ardından paylaşımlarını korumaya aldı.

 

AK PARTİ VE KADEM'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

 

Konuyla ilgili AK Parti ve KADEM'den de açıklamalar geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Çocuk çocuktur... Çirkin sözler ve istismarcı yaklaşımlar çocuklardan uzak dursun!'' tepkisi gösterdi.

Bir tepki de kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği'nden geldi.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Trans çocuk yoktur! Çocukları, geleceğin LGBT bireyleri olarak görmeyi hedefleyen lobi vardır! Çocuklar LGBT propagandasına malzeme ya-pı-la-maz!'' ifadelerini kullandı.

 

'TRANS ÇOCUK YOKTUR ÇOCUK İSTİSMARI VARDIR'


Türkiye Liseliler Birliği trans çocuk vardır kampanyasına tepki gösterdi.

 

TLB’den yapılan açıklamada söz konusu söylemin çocuk istismarı olduğu ifade edildi:

 

"Medeni dünyanın" savunucuları LGBTI güzellemesi yapmaya devam ediyorlar. Özgürlük gibi sunulan "Trans Çocuk Vardır" söylemi çocuk istismarından başka bir şey değildir!

Amerikan emperyalizminin başını çektiği küreselleşme ve ulus devletleri yok etme süreci kapsamında ülkemize, etnik, mezhepsel, cinsel ve her türlü kimlikçi bölünme, "demokrasi ve insan hakları" adı altında dayatılmıştır.

Bu neoliberal iklimle; Terörün adı "demokrasi", Fuhuş tecavüzünün adı "seks işçiliği", Türkiye düşmanlığının adı "insan hakları", Çocuk tecavüzünün adı "cinsel tercih özgürlüğü" olmuştur.

"Toplumsal cinsiyet" adı altında kadın ve erkeğin dışında onlarca cinsiyet uyduran, LGBTI dayatmasına dönüştüren bu çürümüş hareket, pedofiliyi de bir "cinsel kimlik" kılıfına bürümüş ve son yıllarda çocukları hedef almaya başlamıştır.

Eşcinsellik tarihi, kadının kafeslere kapatılması tarihidir. Eşcinsellik tarihi, çocuklara tecavüz edilmesi tarihidir.

Köleci Antik Yunan'da, Köleci Roma'da ve toplumların çürüme-dağılma dönemlerinde artan eşcinsellik göstermiştir ki eşcinselliğin arttığı toplumda kadınlar aşka layık görülmemiş, toplumun dışına itilmiş, oğlanlara ve kız çocuklarına tecavüz edilmiştir.

Bu çürüme hareketi, erkeğe anne, kadına baba diyecek çocuklar istemektedir. Bu çürüme hareketi, "çocuğun cinsel tercihi" diyerek evlerde tecavüz edilecek çocuklar istemektedir.

Çocuk İstismarı Vardır! Şu örnekler çarpıcıdır: -İngiltere'de bir okulda özel gereksinimli 17 öğrenci cinsiyet değiştiriyor. Sayının yüksekliği üzerine soruşturma yapılınca , kulda görev yapan bir öğretmenin otizmli çocuklara “yanlış cinsiyettesin” telkini uyguladığı ortaya çıkıyor.

-Los Angeles'taki Onur Yürüyüşü'ne, 7 yaşındaki sözde "trans çocuk" öncülük ediyor. Böyle bir şey mümkün müdür?

Emperyalist endüstri, LGBTİ temalı ve cinsiyetsiz (unisex) ürünlerle, bu çürümeyi bize dayatmaktadır. Çizgi filmlerde 11 yaşındaki çocuk karakterleri yaşına uygun olmayan eşcinsel ilişkilere sokmaktadır.

Milletimizin geleceği olan çocuklarımız, hayaller kuracak, oyunlar oynayacak, spor, sanat ve bilimle ilgilenecek küçük, saf ve temiz çocuklarımız, "lezbiyen çocuk, gey çocuk, trans çocuk" gibi cinsel kimliklerle etiketlenmeye ve cinsel objeye dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Çocuk dünyasında böyle bir şeye kesinlikle yer yoktur!

Sözde ilericilik adına, sözde bilimsellik adına bu sapıklık meşrulaştırılamaz. Bilimsel çocuk gelişim kuramlarının yanı sıra, aklımız, mantığımız ve vicdanımız da bu gerçeği söylemektedir.

Küçük çocuklarımızın "Çocuk LGBTİ" adı altında "meșru" tecavüzlere uğramasına karşıyız, gelecek nesillerin çürütülmesine karşıyız, aile kurumunun bozulmasına ve yok edilmesine karşıyız ve bu sapıklığa geçit vermeyeceğiz!

"İlkem, Küçüklerimi Korumak.." andıyla büyüyen Türkiye Liseliler Birliği olarak bu sapıklığı kabul etmiyoruz.

Türk gençliğinin ve milletimizin vicdanına sesleniyoruz: Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın!"

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.