Troya'yı Brad Pitt  tanıtacak

Troya'yı Brad Pitt tanıtacak

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Troya'nın uluslararası tanıtımı konusunda yapılacak çalışmada ünlü aktör Brad Pitt'in de yer alması konusunda çalışmalar olduğunu söyledi.

Belek Turizm Merkezi'nde ulusal medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen Kurtulmuş, toplantının soru cevap bölümünde, bir gazetecinin "Troya yılını biraz açabilir misiniz, ne tür etkinlikler, ne planlanıyor?" sorusu üzerine, Troya'nın muazzam bir hazine olduğunu, bu yıl önemli bir tanıtım atağı olacağını bildirdi.

brad3.jpg

 

 

 

 Özcan Deniz'in “Biseksüel” davası sonuçlandı

 

Troya'yı sadece Türkiye'de değil, dünyada tanıtmak perspektifiyle çalışmalar yapılacağına değinen Kurtulmuş, bu çerçevede Devlet Opera ve Balesinin Troya ile ilgili oyunlar sergileyeceğini, 23'e yakın uluslararası festivalde Troya'nın tanıtılacağını, ayrıca yarışmalar, konserler, tiyatro gösterileri, filmler, kısa film ve belgesel yarışmaları ile ciddi bir farkındalık oluşturulacağını söyledi.

brad2.jpg

 

Merak uyandıran "Kadın Masonlar"ın gizli dünyası

 

"Troya ile ilgili uluslararası tanıtım yaparken Brad Pitt'le de bir organizasyon yapılacak mı?" sorusuna Kurtulmuş, "O çalışma var, ben kesinleşmediği için söylemedim. Öyle bir tanıtım yüzünün yer aldığı bir program düşünülüyor. İnşallah anlaşılabilir" yanıtını verdi.

 

pitt.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.