TRT Çocuk'ta Atatürk'e hakaret

TRT Çocuk'ta Atatürk'e hakaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Cemal Okan Yüksel, TRT’nin çocuk kanalında Atatürk’e hakaret edildiği ifade etti. İşte o açıklama ve görüntüler;

CHP Milletvekili Yüksel, TRT Çocuk’ta  yayımlanan çizgi filmde Atatürk’ün hedef alındığını ileri sürdü.

TRT Çocuk’ta yayımlanan ‘İstanbul Muhafızları’ isimli çizgi filmi işaret eden Milletvekili Yüksel, sosyal medya platformu Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Yüksel, “TRT'de skandal görüntü. İstanbul Muhafızları adlı çizgi filmde, kötü adamın çocuklara yapacaklarını not aldığı kağıdın altına Atatürk imzası atılmış” mesajıyla görüntüleri paylaştı.

Gelen tepkiler üzerine çizgi film youtube kanalından kaldırıldı.

İşte Milletvekili Yüksel’in konu ile ilgili Twitter’dan yaptığı paylaşımlar;

“Böylesine bir skandala imza atan TRT, ilgili bölümü (7.bölüm) çizgi filmin youtube sayfasından kaldırmış. Geçtiğimiz yıl yayınlanan bu bölüm, TRT'nin çizgi film sayfasından sessiz sedasız kaldırılmış, diğer sosyal paylaşım sitelerinden de kaldırılıyor. Fakat hiç bir yetkili çıkıp da tek kelime etmiyor. Bu olay  rastlantı veya hata değildir. Bilinçli bir saldırıdır. Anne-babalar size sesleniyorum. Çocuklarınıza bu şeriat artığı, Atatürk'e saygısızlıkta çığır açmış filmleri izletmeyin! Devletin resmi kanalı TRT, kimlerin elinde? Halkın vergileri ile ayakta duran bu kanal, hangi Atatürk düşmanı hainlerle çalışıyor? Hesap soracağız, hesap. Yanınıza kalmayacak!”

İşte o görüntüler;

cizgi1.jpggoruntu.jpgcizgiiii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.