Trump'ın görevden aldığı Bright'tan kan donduran açıklama: "ABD en karanlık kışı yaşabilir!"

Trump'ın görevden aldığı Bright'tan kan donduran açıklama: "ABD en karanlık kışı yaşabilir!"

Dr. Rick Bright akıllara fenomen dizi Game of Thrones’daki kült slogan “Winter is coming” i getiren açıklamasında sonbahara doğru salgının griple bir bütün olarak çok ölümcül ve hasar verici bir etkiye sahip olacağını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ı salgının öncesinde uyardığı iddiaları ile gündeme gelen ve daha sonra Trump’ın görevden aldığı eski ABD Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Dr. Rick Bright, Temsilciler Meclisi'nde verdiği ifade sırasında endişe verici bazı açıklamalarda bulundu. Dr. Rick Bright ilerleyen aylarda salgında ikinci dalga ile karşılaşılacağını ve bunun hiç beklenmeyen sonuçlarının olacağını vurguladı.

Salgında İkinci Dalga Olacak mı?

Dr. Rick Bright akıllara fenomen dizi Game of Thrones’daki kült slogan “Winter is coming” i getiren açıklamasında sonbahara doğru salgının griple bir bütün olarak çok ölümcül ve hasar verici bir etkiye sahip olacağını söyledi.

"En karanlık kışı yaşayacağız" diyen Dr. Rick Bright, daha sonrasında şunları söyledi:

"Sonbahar aylarında salgın mevsimsel griple birleşip sağlık sistemimiz üzerinde eşi ve benzeri görülmemiş bir baskıya yol açacak. Ulusal düzeyde bir mücadele planı ortaya koyamazsak, salgının daha da kötüleşerek can kaybının katlanacağından endişeliyim."

Buna ek olarak ekonomiyi canlandırabilmek adına normal hayata dönüş adımlarının atıldığına dikkat çeken Bright, bu adımların doğru olmadığını ve kontrollü bir şekilde takip edilemez ve uygulanamazsa felakete yol açabileceğini vurguladı.

 

tikla-banner-001.jpg

youtube2-004.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.