Trump'ın koronaya yakalanacağını bilmişti! Baba Vanga'dan bir kehanet daha

Trump'ın koronaya yakalanacağını bilmişti! Baba Vanga'dan bir kehanet daha

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalanacağını bilen Baba Vanga'nın destekçileri, Trump'ta beyin tümörü oluşacağını ve sağır kalacağını iddia etti.

Tarihin en büyük kahinlerinden olan Baba Vanga'nın destekçileri, Bulgar kâhinin ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalanacağını bildiğini ifade etti. Kâhine göre Trump'ta beyin tümörü oluşacak ve sağır kalacak.

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalanması dünya medyasının gündemine oturdu. Trump'ın sağlık durumundan koronavirüsü kimlere bulaştırmış olabileceğine kadar onlarca haber yer alırken, İngiliz basını Trump'ın akıbetiyle ilgili tüyler ürperten bir iddiaya yer verdi.

Daha önce 11 Eylül saldırılarından Brexit'e, Sovyetler Birliği'nin dağılmasından koronavirüs salgınına kadar pek çok şeyi söylenen edilen Bulgar kâhin Baba Vanga'nın destekçileri yine bomba bir iddiada bulundu.

 

TRUMP SAĞIR KALACAK

 

1996'da hayatını kaybeden Baba Vanga'nın destekçileri, kadının son anına kadar kehanetlerde bulunduğunu ve bunları dünyayla paylaştıklarını iddia ediyor. Buna göre Baba Vanga, ABD Başkanı'nın 2020'de gizemli bir hastalığa yakalanacağını, buna bağlı olarak sağır kalacağını ve beyin tümörü oluşacağını öne sürdü.

Baba Vanga'nın destekçileri, koronavirüse yakalanan Trump'ın akıbetinin bu olacağını savunuyor.

Baba Vanga'nın destekçileri Ocak ayında 2020 yılıyla ilgili bulundukları kehanette, ABD Başkanı Trump'ın gizemli bir hastalıktan etkileneceği ve işitme kaybı yaşayacağı öne sürülmüştü. Ayrıca Amerika başkanının beyninde bazı temel fonksiyonlarda sıkıntılar meydana geleceği ifade edilmişti.


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.