Trump'tan bomba Kaşıkçı açıklaması! Kesinlikle öldürüldü

Trump'tan bomba Kaşıkçı açıklaması! Kesinlikle öldürüldü

Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump’tan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında bomba açıklamalar geldi. İşte haberin ayrıntıları;

2 Ekim’de Suudi Arabistan İstanbul Başkonlosluğuna giren ve kendisinden bir daha haber alınamayan Cemal Kaşıkçı’yı arama çalışmaları devam ediyor.

ABD Başkanı Donald Trump ise Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni açıklamalar yaptı. Trump, "Kaşıkçı kesinlikle ölmüşe benziyor, bunun sonuçları ağır olacak" ifadelerini kullandı.

Amerika Birleşik Devleti’nin Montana eyaletinde seçim çalışmaları yapan ABD Başkanı Trump, basın mensuplarının Cemal Kaşıkçı olayı hakkındaki sorusunu yanıtladı.

Trump, “Sizce Kaşıkçı öldü mü?” şeklindeki bir soruya, “Bana kesinlikle öyle geliyor. Bu çok üzücü.” şeklinde cevap verdi.

Trump, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması ve ölümünden Riyad yönetiminin sorumlu olduğunun ortaya çıkması ihtimaline ilişkin, "Bunun sonuçları ağır olur" yorumunu yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.