Trump’tan şok Erdoğan kararı! İptal etti

Trump’tan şok Erdoğan kararı! İptal etti

Amerika Birleşik Devleti Donald Trump, Arjantin’deki G-20 Zirvesi’nde Erdoğan ile yapacağı görüşmeyi de iptal etti. İşte ayrıntılar;

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Putin’den sonra Türkiye ve Güney Kore liderleriyle planlanan resmi görüşmeleri iptal etti.

Erdoğan ile Trump'ın Türkiye saati ile dün gece 22.00'da görüşmeleri planlanmıştı. Konu ile ilgili Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sanders, açıklama yaptı ve görüşmenin zirve sırasında gayrı resmi biçimde ayaküstü yapılacağını kaydetti.

Arjantin’de iptal edilen görüşmelere yenileri eklendi. Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile yapması planlanan resmi görüşmeleri de iptal ettiği öğrenildi.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sarah Sanders, Başkan Donald Trump'ın Arjantin'de yapılan G-20 zirvesi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Güney Kore Cumhurbaşkanıyla yapacağı görüşmelerin ikili resmi görüşmeler şeklinde olmayacağını söyledi. Sanders açıklamasında görüşmelerin zirve sırasında gayrı resmi biçimde ayaküstü yapılacağını kaydetti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.