Trump'tan Türkiye'ye şok tehdit!

Trump'tan Türkiye'ye şok tehdit!

ABD’den Türkiye’ye yönelik tehditler peş peşe geliyor. Donald Trump, Türkiye’yi tehdit etti. İşte şok açıklamanın ayrıntıları;

Amerika Birleşik Devleti Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’yi tehdit etti.

ABD Başkanı Donald Trump, İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ev hapsi ile cezalandırılan Rahip Andrew Brunson hakkında açıklama yaptı. ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’nin ardından Başkan Donald Trump’ta Türkiye’ye yönelik yaptırımlar üzerinden tehdit eden açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya paylaşımında, "ABD, Türkiye'ye büyük Hristiyan, aile adamı ve mükemmel bir insan olan Pastör Andrew Brunson'un uzun süreli tutukluluğu için büyük yaptırımlar uygulayacak. Bu masum inanç adamı derhal serbest bırakılmalı!" dedi.

İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın o paylaşımı:

trumptan-turkiyeye-tehdit-siyasetcafe.jpg

Bu arada tutukluluk hali ev hapsine çevrilen Pastör Andrew Brunson'u arayan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, "Cezaevinden çıkmış olsa da, bu din adamı hala ev hapsinde. Tamamen serbest bırakılmasını ve ABD'ye geri dönmesini sağlamak için ABD Başkanı Donald Trump ve tüm yönetimin çalışmaya devam edeceği konusunda ona güvence verdim. Brunson tamamen serbest bırakılana dek vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

iyi-parti-ve-ak-parti-siyasetcafe-007.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.