TSK, PKK'yı fena sıkıştırdı! Elebaşı Bayık itiraf etti: 'Kandil dahil her yerde sıkıştık'

TSK, PKK'yı fena sıkıştırdı! Elebaşı Bayık itiraf etti: 'Kandil dahil her yerde sıkıştık'

Terör örgütü PKK’nın ele başı Cemil Bayık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) hava harekatları nedeniyle Kandil’de sıkıştıklarını itiraf etti.

Terör örgütü PKK/KCK’nın ele başı Cemil Bayık, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) hava harekatları nedeniyle Kandil’de sıkıştıklarını, Türkiye’de sahalarını uzun süreden beri kullanamadıklarını itiraf etti.

Güvenlik kaynakları Bayık’ın örgütün yayın organında yayınlanan görüntülerden bir mağarada saklandığının anlaşıldığı bilgisini verdi.

Bayık örgütün yayın organından alt kadroya yönelik mesajında, hava harekâtları nedeniyle Kandil’de sıkıştıklarını, Türkiye’deki sahaların uzun süredir kullanılamaz durumda olduğunu, örgüt mensuplarının talimat beklemeksizin inisiyatif almaları gerektiğini, kadınların ve gençlerin küçük gruplar halinde eylemler gerçekleştirebileceklerini belirterek, içinden geçilen sürecin çok hassas olduğunu, böyle giderse örgütün nihai mağlubiyetine çok az kaldığını söylediği öğrenildi.

 

TSK, PKK'YI FENA SIKIŞTIRDI

 

TSK’nın son dönemde Pençe-Kartal ve Pençe-Kaplan harekâtları gibi yurtiçi ve yurtdışında etkin bir şekilde yürüttüğü terörle mücadele operasyonları neticesinde PKK/KCK’nın eylem kabiliyetini ciddi şekilde kaybederek, tükenme ve çözülme sürecine girdiği, bunun da ilk kez elebaşı Bayık’ın itiraf niteliğindeki söylemlerine yansıdığı ifade edildi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum