TSK’da büyük şok: 3. Ordu Komutanı’nın damadı FETÖ’den tutuklandı

TSK’da büyük şok: 3. Ordu Komutanı’nın damadı FETÖ’den tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “adeta metastaz yapmış” dediği TSK’da FETÖ ile mücadelede Türkiye’nin gündemine oturacak flaş gelişme.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde FETÖMETRE ve ankesörlü telefon takipleri sonucunda hemen her gün onlarca muazzaf askerin FETÖ ile bağlantısı ortaya çıkıyor.

DENİZCİ DAMADI FETÖ’DEN TUTUKLANDI

Siyasetcafe.com olarak edindiğimiz bilgiye göre son olarak flaş bir gelişme yaşandı ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş’ın Deniz Kuvvetleri’nde subay olan damadı FETÖ’den tutuklandığı ifade edildi. Konu hakkında kamuoyuna şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

akaryildirim.jpg

SAVAŞ’IN ACI KAYBININ ARDINDAN ŞOK GELİŞME

Damadı FETÖ’den tutuklanan 3. Ordu Komutanı olan Orgeneral İsmail Serdar Savaş geçtiğimiz Ocak ayında annesi Fatma Naciye Savaş’ı kaybetmiş ve cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğu için istifa eden dönemin TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katılmıştı.

“DARBEDEN YANA DEĞİLİZ”

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş 15 Temmuz FETÖ’cü darbe kalkışmasının gecesinde Erzincan Belediye Başkanı’nı arayarak “Darbeden yana değiliz” demişti.

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.