TSK'da kaç pozitif vaka var? Akar açıkladı

TSK'da kaç pozitif vaka var? Akar açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni tip koronavirüsün TSK'yı ne kadar etkilediği hakkında açıklamalarda bulundu. Akar Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kaç pozitif vaka olduğunu da açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) seyrine ilişkin olarak açıklama yaptı.

 

TSK'DA 156 KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF

"Şu anda 156 arkadaşımızın koronavirüs testi pozitif" diyen Akar, şöyle devam etti:

"Bizim için en korkulu rüya operasyon bölgelerine bu salgının sıçramasıydı. Böyle bir şey olduğunda karşınızda terörist, arkanızda virüs çok sıkıntılı, istenmeyen durumlarla karşılaşabilirdik. Alınan tedbirlerle çok şükür şu ana kadar operasyon bölgelerimizde bizim koronavirüs vakamız olmadı. Gemilerimiz, filolarımız çok önemli. Bu konuda da ilgili arkadaşlarımızın aldığı tedbirlerle oralarda da zorluk yaşanmadı.

Şu ana kadar gelinen noktada rakamlara bakıldığında gerçekten övünülecek bir durum var. Dünya genelinde bu musibetle karşılaşan ordular ABD, Almanya, Rusya, İtalya, Fransa gibi, vaka sayısının azlığı bakımından incelendiğinde Türk Silahlı Kuvvetleri en başarılı durumda. Bundan dolayı emeği geçenleri tekrar kutluyorum, gerçekten büyük bir başarı bu. Şu anda 156 pozitif arkadaşımız var, bunların tamamı kontrol altında ve bunların hiçbirinde kritik durum yok."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.