TTB Başkanı Fincancı'nın evinden çıkanlar pes dedirtti! Kalaşnikof mermisi ve örgütsel kitap ele geçirildi

TTB Başkanı Fincancı'nın evinden çıkanlar pes dedirtti! Kalaşnikof mermisi ve örgütsel kitap ele geçirildi

TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddiasından bulunan ve bu sabah saatlerinde gözaltına alınan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın evinde 1 adet örgütsel el kitabı, tabanca ve kalaşnikof mermisi çıktı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma çerçevesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığını iddia ederek, terör örgütü propagandası yaptığı belirtilen TTB Başkanı Fincancı'nın gözaltına alınması için harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele ekipleri, Rasime Şebnem Korur Fincancı, Kadıköy'de gözaltına aldı.

 

EVİNDEN ÇIKANLAR PES DEDİRTTİ

 

Fincancı'nın evinde yapılan aramalarda 1 adet örgütsel el kitabı, tabanca ve kalaşnikof mermisi çıktığı öğrenildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan şüpheli, soruşturmanın yürütüldüğü Ankara'ya götürülmek üzere ilerleyen saatlerde başkent polisine teslim edilecek.

 

pggg.jpg

 

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLMESİ KARARI TALEP EDİLDİ

 

Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı Fincancı'nın Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığı görevine, son verilmesini talep etti. Başsavcılık, yeni merkez konseyi başkanı seçilmesi için nöbetçi asliye hukuk mahkemesi nezdinde talep bulundu. Savcılık merkez ve tabip odalarındaki sorumlu organların da görevlerine son verilmesi talep etti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.