Tuğçe Kandemir'in konserinde dehşet anları! Bir kişi bıçakla seyircileri yaraladı

Tuğçe Kandemir'in konserinde dehşet anları! Bir kişi bıçakla seyircileri yaraladı

Kağıthane'deki Hasbahçe Mesire Alanı'ndaki konserde çıkan kavgada bir saldırgan 4 kişiyi bıçakla yaraladı. Olaya müdahale eden iki polis memuru da göğsünden ve elinden yaralandı.

İstanbul Kağıthane'de Tuğçe Kandemir konserinde ortalık fena karıştı.

Bilinmeyen bir nedenden dolayı bir grup arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi üzerine eline bıçak geçiren Hakan D. isimli şahıs, alandaki 4 kişiyi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayın ardından kaçmaya başlayan Hakan D.'yi iki polis memuru yakalamak istedi. Hakan D., kendisine müdahale eden iki polisi göğsünden ve elinden yaralandıktan sonra kaçmaya devam etti.

Hakan D., o esnada alandan ayrılmaya çalışan bedensel engelli İsmail B.’nin aracının önünü kesti. Sürücüye bıçak doğrultarak aracına binen Hakan D., konser alanından kaçmaya çalıştı. Hakan D.'nin kaçmaya çalıştığını fark eden Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın lastiğine ateş açtı. Olay sonucunda durdurulan aracın içerisindeki Hakan D., olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Öte yandan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

6 KİŞİYİ YARALADI


Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Şehir Taşçıoğlu Hastanesine kaldırılan polis memuru T.K.’nın ise göğsüne 15 adet dikiş atıldığı, elinden hafif şekilde yaralanan diğer polis memuru S.Ö.’nün ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan diğer 4 yaralının ise hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

 

ZANLININ 38 SUÇ KAYDI ÇIKTI


Öte yandan gözaltına alınan Hakan D.’nin emniyette çeşitli suçlardan 38 kaydının olduğu ortaya çıktı. Sadabad Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen saldırgan Hakan D.’ye “görevli memura mukavemet” ve ”kasten yaralama”, suçlarından adli işlem yapıldığı öğrenildi. Şahsın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Polis olayla ilgili başlattığı incelemesi sürüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.