Tuğrul Türkeş'ten flaş Cumhur İttifak'ı açıklaması! ‘Böyle olmazsa bu iş yürümez’

Tuğrul Türkeş'ten flaş Cumhur İttifak'ı açıklaması! ‘Böyle olmazsa bu iş yürümez’

Ak Parti Ankara Milletvekili  Tuğrul Türkeş, 24 Haziran seçimlerine ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

AK Parti Milletvekili Türkeş, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 24 Haziran seçim çalışmasıyla ilgili olarak 'Muharrem İnce çok iyi bir performans gösteriyor' ifadelerini kullandı.

AK Partili Tuğrul Türkeş, FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkeş'in Meral Akşener ve Muharrem İnce'nin seçim performansına ilişkin yorumları dikkat çekti.

Tuğrul Türkeş'in açıklamaları şöyle:

'MHP ADAYLARINI UYARMAN LAZIM'

"Geçen gün sayın Bahçeli, elleri titreyerek bağırıyor, Allah şifa versin, AK Parti adaylarını uyarıyor. Sayın Bahçeli senin MHP adaylarını uyarman lazım. Sahada yanlış mesajı veren MHP adayları. Onlar diyor ki 'Bu karışık bir iş, bu böyle söyleniyor ama öyle yapmayın.' MHP benim babamın partisi, ben bunun zarar görmesini asla istemem, MHP'nin AK Parti ile birlikte başarısı benim en fazla memnun olacağım şeydir. Ben 1 aydır sahadayım, benim birebir günlük konuştuğum insanlar MHP tabanı. Tabanının kafası karışık, biz bugüne kadar birçok şey söylemişken ki onun üzerinde durmamak lazım. 'Bugün bu söylem değişikliği ne?' diye soruyorlar. MHP'nin yöneticilerinin kendi tabanına kızmak ya da 'Bu böyle, oyunuzu verin' diye kızmak yerine yumuşaklıkla anlatmaları lazım. Bunu yapmadıkları takdirde bunun neticeleri ağır oluyor. 'Saatli alçak, gaz ocağı, ispirto tabağı…' Bunlarla bir yere varamayız. Esas olarak MHP tabanında ve MHP adayların 'Bu bir plandır, siz buna karışmayın, böyle yürüyecek' diye yanlış mesajlar veriyorlar."

Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli'nin erken seçim kararını bilmiyordu. Ama, AK Parti içinden başkaları biliyor olabilirdi.

Bahçeli beni AK Parti-MHP koalisyonuna fazla istekli bulurdu.

MERAL AKŞENER YORUMU

Meral Akşener daha iyi olabilirdi. Ben 4 abla ile büyüdüm. Onun için kadınlar saygı gösterilmesi gerektiğini o terbiyeyi alarak büyüdüm. Meral hanım erkek siyasetine dahil olmaya çalışıyor. Daha farklı bir siyaset yapması lazım ki yapamıyor. Yarın ile ilgili hiçbir şey yok.

"MUHARREM İNCE ÇOK İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERİYOR"

Muharrem İnce çok iyi bir performans gösteriyor. Ama, 'Ben Türkiye yöneteceğim' diyen Cumhurbaşkanı adayı, bizi seçin biz yönetmeyeceğiz, biz eskiye döneceğiz diyor.

ERKEN SEÇİM OLUR

Birini cumhurbaşkanı seçeceğiz. Onun arkasına meclis çoğunluğunu koymazsak, onun kolunu kanadını kır daha iyi. Cumhurbaşkanı adayına verilen oy partisine de verilmeli. Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını kazanıp, AK Parti'nin mecliste 300 milletvekilinin altında kalması durumunda erken seçim olacaktır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.