Tüketiciler indirimli online alışverişi seviyor

Tüketiciler indirimli online alışverişi seviyor

İhtiyaç duyduğu ürün ve hizmetler için online alışveriş platformlarını tercih eden tüketicilerin alışverişlerinde en çok dikkat ettiği konu indirimli satın almak oluyor.

Online alışveriş yoluyla satın alınan ürünlerin fiziki alışverişlere oranla daha hesaplı olmasından dolayı son yıllarda birçok tüketici online alışveriş mecralarına yönelmeye başladı.

 İnternette satın alacağı ürün ile alakalı detaylı bilgiler edinen tüketiciler fiyat karşılaştırma, ürün inceleme, ürüne ait değerlendirmeleri okuma, ürün karşılaştırma, ücretsiz teslimat ve iade gibi birçok seçenekten dolayı artık online alışverişe çok daha sıcak bakıyor.

Alışverişlerinde online mağazaları tercih eden tüketiciler indirim ve kampanyaları fırsat buldukça takip etse de en güncel kampanya fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilmek her zaman pek mümkün olmuyor.

 Bu noktada birçok tüketici online alışverişlerin daha ucuza gelmesini sağlayan indirim kodu, indirim kuponu, hediye çeki, kupon kodu gibi isimlerle anılan tasarruf araçlarını bulup kullanmaya yöneliyor.

Her online mağazaya ait güncel kod bulunabiliyor. Teknoloji alışverişleri, ev ürünleri alışverişi, giyim alışverişi gibi farklı alanlara yönelik indirim kuponları ile her zaman daha uygun alışveriş mümkün oluyor.

Karaca indirim kodu nasıl alınır?

Ev ürünleri, mutfak ürünleri, ev aletleri, yemek takımları, ev tekstili ve birçok kategoride son trend ürünleri tüketicilerle buluşturan Karaca, bu alanlara yönelik ihtiyaçların karşılanmasında tüketicilerin ilk tercihlerinden biri oluyor. Online alışveriş için Karaca’yı tercih eden tüketiciler Karaca indirim ve kampanyalarının yanı sıra daha hesaplı alışveriş için Karaca indirim kodu, Karaca indirim kuponu gibi araçları sıkça araştırıyor. 

İndirim kodu arayan tüketicilerin sıkça ziyaret ettiği mecralardan biri olan CNNTÜRK, https://indirimkuponu.cnnturk.com/indirim-kodu/karaca linkinde Karaca’ya ait en güncel indirim kodları, kampanyalar ve fırsatları listeleyerek Karaca online mağazadan yapılan alışverişlerin daha ucuza gelmesine yardımcı oluyor.

Türkiye’deki yüzlerce online alışveriş platformunda indirimli alışveriş yapmayı sağlayan binlerce indirim kodu ve kampanya fırsatını ücretsiz bir şekilde kullanıma sunan CNNTÜRK, tüketicilerin bütçe dostu alışverişler yaparak her zaman ucuza diledikleri ürünlere sahip olması için destek oluyor.

Ücretsiz teslimat, yeni üye olanlara 40 TL indirim, kolay iade gibi seçeneklerle müşterilerine iyi bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışan Karaca’dan yapılacak online alışverişlerde kullanılan indirim kodları sepet tutarındaki fiyatı hemen düşürerek tüketicilerin çok daha uygun fiyatlara ihtiyaç duydukları ürünleri satın almalarını sağlıyor.

İndirim kodu kullanımı genelde tek seferlik olduğu için yapılacak her online alışveriş öncesi güncel bir indirim kodu olup olmadığını araştırmak varsa bu kodu kopyalayıp alışverişte indirim kodu kutucuğuna yapıştırıp kullanmak indirim kodundaki oran ölçüsünde fiyatları jet hızıyla düşürüyor.

2000 TL’lik alışveriş yapan bir tüketici Karaca online mağazada geçerli %20 Karaca indirim kodu bulup bunu ödeme sayfasında ilgini alanda kullanırsa ödeyeceği tutar 2000 TL yerine 1600 TL oluyor. Bu durumda tüketici hem daha az ödemiş oluyor hem de indirim tutarı oranında başka ürünleri de satın alarak bütçesi dahilinde daha fazla ürün alışverişi yapıyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.