Tüm mal varlığını bağışladı

Tüm mal varlığını bağışladı

Nebil Özgentürk, "Huysuz Virjin" tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun bütün malvarlığını ÇYDD'ye bağışladığını açıkladı.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programı, sevilen belgesellerin yaratıcısı Nebil Özgentürk'ü ağırladı. Özgentürk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin 25. kuruluş yıldönümü ve Türkan Saylan anısına hazırladığı "Çağdaşlık İçin Çeyrek Asır" belgeselini Enver Aysever'e anlattı.


TÜM MAL VARLIĞINI ÇAĞDAŞ YAŞAM'A BAĞIŞLADI
 
Türkan Saylan'ın mücadelelerle dolu yaşamının konu edildiği programda, Enver Aysever , "Huysuz Virjin" tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu'nun bütün malvarlığını ÇYDD'ye bağışladığını açıkladı.

DAHA ÖNCE DE BAĞIŞLAMIŞTI
 
Tüm mal varlığını ÇYDD'ye açıkladığını söyleyen Dursunoğlu, daha önce de Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışlayacagini açıklamıştı.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Dursunoğlu,  "40 yıldır çalışıyorum... 40 yıllık birikimimi bildiğiniz gibi Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağışlayacağımı açıklamıştım. Ancak bir şey oldu ve bundan vazgeçtim. Şimdi mirasımı Türkan Saylan vakfına bırakmaya karar verdim" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.