Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun’a yoğun ilgi

Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun’a yoğun ilgi

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu, AK Parti Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun’a Süleymancılardan yoğun ilgi var. Tunahan’ın web sayfasına aşırı yoğunluktan giriş yapılamıyor.

Süleymancılar cemaatinde son günlerde yaşanan çalkantılar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Kağıthane’deki Süleymancılara ait sadabad yurdunun yıkılmasından sonra gelişen olaylar cemaate liderlik tartışmasını alevlendirirken, Tunahan’ın torunu Denizolgun’a da ilgi gittikçe artıyor.

Sadabad yurdunun yıkılması sonrasında cemaat içindeki çalkantılar kamuoyuna yansıyınca, yöneticiler ve Tunahan’ın torunu Denizolgun arasındaki tartışmalar basın önünde yapılmaya başlandı.

Yurt Binasının yıkılmasını hükümete karşı bir ayaklanmaya dönüştürmeye çalışan cemaat yöneticilerini provokasyon yapmakla suçlayarak ifşa eden Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun’a bu tavrından dolayı, hem cemaat içinden hem de kamuoyundan büyük destek geldi. Denizolgun’un sadabad yurdunun yıkılma sebebinin belgelerini yayımladığı web sitesi yoğyun ilgiden dolayı kilitlendi. Denizolgun o belgeleri twitter hesabından paylaşarak, web sitesinin yoğunluktan kilitlendiğini duyurdu.

 

İşte Fatih Süleyman Denizolgun’un o paylaşımı:

 

denizolgun.JPG

 

 

NE OLMUŞTU?

Kamuoyunda ‘Süleymancılar’ olarak bilinen Süleymancılar cemaatine yakın olan Sadabat Eğitime Hizmet ve Kültür Derneği'ne ait Sadabad Öğrenci Yurdu geçtiğimiz günlerde Belediye ekiplerince yıkıldı.

Yurt binası içinde toplananlar, tekbir getirerek yıkımı engellemeye çalıştı ancak polis ekipleri, direnen kalabalığa biber gazıyla müdahalede bulundu.

Vatandaşların bölgeden uzaklaştırılmasının ardından 5 katlı yurt binasının iş makinesiyle yıkımına başlandı.

sadabad-ogrenci-yurdu-kimin-sahibi-kimdir-57973h.htm

 

 

sadabad-001.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

Süleymancıların yurdu polis eşliğinde yıkıldı! Ortalık karıştı

Süleymancıların yurdu polis eşliğinde yıkıldı! Ortalık karıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum