Tunceli'de çökertilen fuhuş çetesinin kullandığı kodlar dikkat çekti: Beyaz peynir, fıtık, dingonun ahırı

Tunceli'de çökertilen fuhuş çetesinin kullandığı kodlar dikkat çekti: Beyaz peynir, fıtık, dingonun ahırı

Tunceli'de kadınları fuhşa teşvik ettikleri belirlenen ve yakalanmamak için telefon görüşmelerinde müşterilere 'beyaz peynir', 'dingonun ahırı' gibi kodlarla konuşan 4 kişi tutuklandı.

Tunceli'de, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerinin yürüttüğü operasyonda kadınları fuhşa teşvik ettikleri belirlenen ve yakalanmamak için telefon görüşmelerinde müşterilere 'beyaz peynir' ile 'dingonun ahırı' kodlarıyla konuşmalar yaptıkları belirlenen 4 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, kentte organize olarak fuhuş yaptırdıkları tespit edilen çeteye yönelik çalışma gerçekleştirdi.

 

FARKLI FARKLI ŞİFRELER KULLANMIŞLAR

 

Özel ekipten oluşan polisler, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle çalışma başlattı. Yaklaşık 3 ay süren takipte şüphelilerin, müşterilerle yaptıkları telefon konuşmalarında 'av', 'takla attırmak', 'fıtık', 'beyaz peynir', 'dingonun ahırı' gibi şifreler kullandıkları belirlendi.

 

dvdvdv.jpg

 

ELAZIĞ VE TUNCELİ'DE EŞ ZAMANLI OPERASYON

 

Ekipler, kentte emlakçı olarak bilinen A.C., Elazığ'da bulunan N.E. ve D.D. ile Nazimiye ilçesinde bulunan S.G. aracılığıyla Atatürk Mahallesi'ndeki evde fuhuş yaptırıldığını ve fuhuş için yer temininde bulunulduğunu tespit etti. Elazığ ve Tunceli'de belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonla A.C., N.E., D.D. ve S.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda cep telefonu ve bilgisayarlara el koyuldu.

 

ddvdv.jpg

 

SUÇLAMALARI KABUL ETTİLER

 

İlk olarak 1'i 17 yaşında olan 60 kişinin ifadeleri alındı. Polis ekiplerinin ifadelerine başvurduğu kişilerin, fuhuş yaptıklarını kabul ettikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.C., N.E., D.D. ve S.G. sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan emniyet kaynaklarından, Tunceli'de ilk kez fuhuş operasyonu düzenlendiği öğrenildi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.