Türk Eğitim Vakfı kapılarını sağlıkçılara açtı

Türk Eğitim Vakfı kapılarını sağlıkçılara açtı

Sağlık çalışanlarına önemli bir destek Türk Eğitim Vakfı’ndan (TEV) geldi. TEV, Ankara’daki Sedef Ölçer Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nu Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde görev yapanlara tahsis etti

Türk Eğitim Vakfı (TEV), Ankara’da yer alan 189 kişilik kapasiteye sahip TEV Sedef Ölçer Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun kapılarını Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına açtı.

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, toplumsal sorumluluk bilincinin bir gereği olarak Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) üstüne düşen görevleri yerine getireceğini söyledi. Yırcalı, “Koronavirüs (Covid-19) salgınında bizim için sevdiklerini arkada bırakarak bu mücadelenin ön safhalarında yer alan sağlık çalışanları için Ankara’daki Sedef Ölçer Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’muzun kapılarını açmanın mutluluğu içindeyiz. Herkesin elinden geleni yaptığı bu günlerde, bizler de TEV olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.

1korona-036.jpg

1youtube-088.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.