Türk halkı Ayla’yı sevdi

Türk halkı Ayla’yı sevdi

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ve Meral Çetinkaya'nın yer aldığı Ayla’nın hikayesi ezberleri bozdu ve vizyondaki üçüncü haftasında tüm rakiplerini açık ara geride bırakarak haftanın en çok izlenen filmi oldu. Filmi şimdiye kadar 2 milyon kişi izledi.

Türkiye sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran, Türkiye’nin Oscar adayı Ayla vizyondaki liderliğini bu haftada kaptırmadı. Kahraman Türk askeri Astsubay Süleyman Dilbirliği ve minik Ayla’nın sevgi ve özlem dolu 65 yıllık hikayesi tüm Türkiye’yi sinemada bir araya getirdi. Yaklaşık iki milyon kişi sinemada tercihini Ayla’dan yana kullandı.

 

Yoğun ilgi karşısında film ekibi, Anadolu’yu dolaşarak filmi seyircilerle yan yana izliyor, sorularını cevaplıyor. Bu özel etkinlik geçtiğimiz hafta Ayla’nın yapımcısı Mustafa Uslu’nun memleketi Zile’den başladı, Ankara ve İzmir’le devam etti. Kasım ayı sonuna kadar sürecek Anadolu turunda ekip Nevşehir, Adana, Antalya, Antakya, İskenderun, Gaziantep, Eskişehir, Konya’nın ardından Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin memleketi Kahramanmaraş’a gidecek.  

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.