Türk, HDP’nin başına mı geçecek?

Türk, HDP’nin başına mı geçecek?

Halkların Demokratik Partisi’nin başına kimin geçeceği tartışılmaya devam ederken sürpriz bir isim ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları ve ortaya atılan ismin açıklamaları;

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler Ahmet Türk’e çevrildi.

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, kongrede aday olmayacağını açıklamasından sonra eş başkanlık için adı gündeme gelen Ahmet Türk, 'HDP Eş Genel Başkanlığı için sağlığım el vermiyor' dedi.

FETÖ firarisi Dumanlı'dan flaş Gül ve Erdoğan açıklamaları: "İngiliz Abdullah"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 11 Şubat'ta yapılacak kongrede aday olymayacağını açıklamasından sonra eş başkanlık için adı gündeme gelen görevden alınan Mardin eski Büüyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk, sağlığının böyle bir görevi yapmaya el vermediğini ve eş başkanlığı daha genç ve dinamik arkadaşlarının yapması gerektiğini söyledi.

İt demek yasak! Vatan haini diyebilirsiniz

HASİP KAPLAN'IN AÇIKLAMALARI

Türk, HDP eski Milletvekili Hasip Kaplan'ın açıklamaları için, "Talihsizliktir. Faşizme karşı ortak mücadele edilmesi gereken bir dönemde, geçmişte Kürt kesiminden çok sol ve sosyalist kesim ile ilişkisi olduğunu söyleyen Kaplan'ın bu mesajları vermesi doğru değildir" dedi.

HDP'de işler karma karışık! Demirtaş neden sustu?

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.