Türk Kalp Vakfı’ndan yeni yıl balosu

Türk Kalp Vakfı’ndan yeni yıl balosu

Türk Kalp Vakfı yararına organize edilen geleneksel yeni yıl yemeği Shangri - La Bosphorus Hotel ‘de ünlülerin katılımıyla gerçekleşti.

İş, sanat ve cemiyet hayatının tanımış simalarının katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven; “Türk Kalp Vakfı olarak, kalp ve damar hastalıklarının tedavi edilebilir bir hastalık olup erken teşhis ve tedavi ile önlenebildiği gerçeğiyle hareket ediyor, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızla halkımızın hasta olmadan önlem almalarını tavsiye ediyoruz.

 

Erken tanı bu hastalıkta çok önemli olup hastalık daha kısa sürede kontrol altına alınmakta ve bu nedenle oluşan ölümler azalmakta ve yaşam daha kaliteli olmaktadır.

 

Erken tanı noktasında, Şişli’de bulunan sağlık merkezimizde hizmet vererek toplumsal bilinç yaratma görevini uygulama ile birleştiriyor ve kardiyoloji konusunda, kalp ve damar sağlığında bilinç oluşturarak, koruyucu hekimlik sağlayarak halkımıza tedavi hizmetleri sunuyoruz.

 

Kalp sağlığına, daha anne karnından başlayarak önem verilmesi gerektiği ve bu konuda anne adaylarının ve ailelerin bilinçlendirilmesi için gerçekleştirdiğimiz konferanslar ve eğitim seminerleriyle geleceğimizi teminat altına alma bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

 

Türk Kalp Vakfı’nın, Türkiye genelinde yapacağı ailelerin bilinçlendirilmesi ve kalp hastalıkları konusunda farkındalık yaratma çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen sürprizlerle dolu yeni yıl organizasyonu, ünlü oyuncu, sunucu Seray Sever’in sunumuyla, Behzat Gerçeker’le Enbe Orkestrasının müziği eşliğinde muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.