Türk ordusuna hakaret eden CHP'li vekil özür dilemedi!

Türk ordusuna hakaret eden CHP'li vekil özür dilemedi!

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret eden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, kendisine iftira atıldığını iddia etti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan sözlerine ilişkin açıklamada bulundu. Başarır, kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Meclis Grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Başarır, bir televizyon programında sarf ettiği, “Devletin ordusu Katar’a satıldı” sözlerine büyük tepkiler geldiğinin hatırlatılması üzerine, şu açıklamayı yaptı:

 

“Söylenecek her şey söylendi. Parti sözcümüz her şeyi söyledi, ben de her şeyi söyledim. Söyleyecek hiç bir sözüm yok. Ordumla, Mehmetçikle ilgili televizyondaki söylemlerim çok net. Bu iftirayı atanları önce halka, sonra Allah’a havale ediyorum”

 

 

NE OLMUŞTU?

 

Önceki akşam bir televizyon programına katılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın orduya yönelik sözleri tepki çekmişti.

Tank-palet fabrikasında Katar'ın ortaklığına ilişkin anlaşmayı gündeme getirirken Türk ordusu için "Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış" ifadelerini kullanmıştı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum