Türk oyuncu Latin Amerika ülkelerinin gözdesi oldu

Türk oyuncu Latin Amerika ülkelerinin gözdesi oldu

Elif Erol’un başrolünde yer aldığı Latin Amerika ülkelerinde yayınlanan dizisi Omer Suenos Rabados‘da canlandırdığı Hülya Metehanoğlu karakteri İspanya, Kolombiya, Porto Riko, El Salvador gibi ülkelerde büyük beğeniyle izleniyor.

İyi derecede İngilizce ve İspanyolca konuşan Elif Erol güzelliği,naifliği ve zerafeti ile izleyiciyi kısa zamanda mest etti. Oyuncu sosyal medya hesabından her gün yüzlerce mesaj yağmuruna tutuluyor ve tek tek hepsine cevap vererek hayranlarının gönlünü fethediyor.

 

 

Dizinin yayınlandığı tv kanalından ve diğer büyük kanallardan gelen program teklifi ve dergi çekimlerini kabul eden güzel oyuncu küresel sıkıntılar biter bitmez İspanya ve Kolombiya’ya gideceğini belirtti.

 

Aynı dizi ilk olarak Bosna Hersek’de “Ranjene Ptice”ismiyle yayınlandığı süreçte hayran kitlesini oldukça büyüten oyuncu kendini Latin Amerika‘da da kanıtlayınca,Türkiye’de yeni sezon için teklifleri şimdiden değerlendirmeye başladı.

 

Elif Erol konservatuar mezunu tiyatro kökenli oyuncu olmasının yanısıra profesyonel dansçı, uluslararası lisanslı antrenör ve dövüş gibi sayısız yeteneği ile de yapımcıların teklif götürdüğü oyuncular listesinde üst sıralarda yerini şimdiden aldı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.