Turkcell'den Atatürk sansürü

Turkcell'den Atatürk sansürü

GSM operatörü Turkcell, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gazetelerle ilan verdi. İlanlarda ise Atatürk’e yer verilmedi. İşte skandal olayın ayrıntıları;

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell büyük bir skandala imza attı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Mustafa Kemal Atatürk’e sansür uyguladı.

Turkcell gazetelere verdiği ilanda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı isminden “Atatürk'ü Anma” bölümünü çıkardı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da imzasının yer aldığı Turkcell ilanında "Türk gençliğinin ve Türk sporunun bayramı kutlu olsun! Gençliğimiz için tüm Türkiye'de spor seferberliği başlatıyoruz. Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Sprora Yönlendirme Projesi'yle Ne de olsa her şey Türk sporu için. #Turksporu" ifadeleri yer aldı.

gorsel1-015.jpg

Turkcell’in bu ilanına sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. Tepkilerin ardından Turkcell sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Turkcell’in paylaşımında “Şimdi, Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlama zamanı! 19 Mayıs 1919” denildi.

turkcell.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.