Türker Ertürk’ten Fatih Terim fotoğrafına ilginç yorum

Türker Ertürk’ten Fatih Terim fotoğrafına ilginç yorum

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ'ın cenaze törenine Fatih Terim'in bir görüntüsü damga vurdu.

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ önceki gün hayatını kaybetti. İstanbul Fatih Camii'nde dün Fethiye Gümüşdağ'ın cenaze töreni düzenlendi.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Teknik Direktör Fatih Terim, Teknik Direktör Abdullah Avcı, Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Okan Buruk, futbolcular Arda Turan, Mesut Özil, Başakşehir Kulübü futbolcuları, teknik heyeti, Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile Gümüşdağ ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

 

FATİH TERİM'İN GÖRÜNTÜSÜ OLAY OLDU

 

Cenaze töreninde Fatih Terim'in görüntüsü de dikkat çekti.

 

Türker Ertürk sosyal medya hesabından Fatih Terim'in çok konuşulan o görüntüsünü paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

 

'Fatih Terim böyle bir ikili mücadeleyi muhtemelen futbolda bile yaşamamıştır. Siyasetçiler başta popüler isimlerin cenaze namazlarında en ön safta kılma zorunluluğu mu var? Yoksa medyaya fotoğraf verme endişesi midir? Bu tip sahneleri yabancılar şaşkınlıkla izliyorlar!'

 

ereee.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.