Türkeş Ateş püskürdü 'Ben değilim' Erdoğan'la görüşen MHP'li bakın kim?

Türkeş Ateş püskürdü 'Ben değilim' Erdoğan'la görüşen MHP'li bakın kim?

MHP'li Türkeş'in Erdoğan'la görüştüğü ileri sürüldü. İddialara göre Erdoğan'la görüşen isim Türkeş'ti, Türkeş bu iddiaları yalanladı peki öyleyse Erdoğan'la kim görüştü? İşte ayrıntılar;

Ankara'da MHP'liler Erdoğan ile gizlice buluştuğu iddia edilen milletvekili arıyorlar. Önce kulislere Tuğrul Türkeşismi düştü. Ancak Türkeş bu iddiayı yalanladı. Peki Erdoğan ile Dışişleri konutunda görüşen kişi kimdi?

Ankara'da yeni bir isim kulislere bomba gibi düştü. İddiaya göre Erdoğan ile gizlice buluşan MHP'li milletvekili Murat Başesgioğlu.

MURAT BAŞESGİOĞLU ESKİ AK PARTİLİ

Murat Başesgioğlu eski bir AK Parti milletvekili. MHP'den önce Meclis'in çatısı altına 2 dönem AK Parti milletvekili olarak girmişti. Haliyle Başesgioğlu'nun Erdoğan ile mazisine dayanan yakın bir hukuku bulunuyor.

BAHÇELİ: BULURSAM O VEKİLİ...

MHP'nin Başkanlık Divanı toplantısına 'Erdoğan ile gizlice görüşen MHP'li' iddiası damga vurmuştu. Bahçeli divan toplantısında 'Erdoğan’la Dışişleri Konutu’nda bir görüşme olmuş. O ismi şimdilik belirlemeyedim ama arıyorum. Görüşme ortamındaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Eğer doğru ise bulunca gereğini yaparım' demişti.

HDP'Lİ BİR İSİM DE ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI

Ankara'da yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Erdoğan'ın Baykal ile yaptığı görüşmeden sonra HDP'li bir milletvekili ile de biraraya geldiği öne sürülüyor. Bu görüşmeye ilişkin henüz bir isim kulislere düşmedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.