Türkeş'in oğlundan Bahçeli'nin danışmanına zehir zemberek sözler!

Türkeş'in oğlundan Bahçeli'nin danışmanına zehir zemberek sözler!

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek'e sert sözlerle yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ziyaret etmesi MHP’de kazanların kaynamasına neden oldu.

Ziyarette CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bulunmuştu.

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Kılıçdaroğlu’nu kabul eden Seval Türkeş’e şu ifadelerle tepki gösterdi:

 

“Seval Türkeş MHP'ye zarar vermek için herkesle yanyana geldi. Onun için doğal. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu hem şehitle, hem teröristle olabilecek tarzda her türlü siyasi omurgasızlığı yapabilecek kişiler. Bu karede en omurgalı kişi olan Kaftancıoğlu bu eve nasıl geldi gerçekten inanılmaz!

"Omurgalı" derken yanlış anlaşılmasın. İhanetlerinden asla taviz vermiyor. PKK kurucusu teröristbaşı Sakine Cansız ile ilgili "hiç fikrim değişmedi" diyen, MLKP kurucusuna selam çakan, Ermenici, terörist Demirtaş'ın kadeh arkadaşı "Türkeş ismiyle yan yana gelmezdi" manasında dedim.

Seval Türkeş CHP seçmeni biri olarak evinde CHP Genel Başkanını, Belediye Başkanını ve İl Başkanını ağırlamış. Keşke biraz seçici olup CHP’nin PKK kanadını ağırlamasaydı...”

 

y-004.jpg

 

TÜRKEŞ'İN OĞLUN'DAN BAHÇELİ'NİN DANIŞMANINA SERT TEPKİ!

 

Yıldıray Çiçek’e yanıt Alparslan Türkeş'in oğlu, Tuğrul Türkeş'in kardeşi Kutalmış Türkeş’ten geldi.

 

sss-008.jpg

 

Çok sert açıklamalar yapan Kutalmış Türkeş “Yıldıray isimli şahsiyetsiz fino; TÜRKEŞ in bir ömür yanında olan eşi SEVAL TÜRKEŞ ve biz, tutukluluk yıllarında her sabah 5 te kalkıp Mamak kapılarında beklerken, sen ve anan evinizde uyuyor sen de oyuncaklarınla oynuyordun! Bilge liderin ve Semih iti de evinde yatıyordu!” ifadelerini kullandı.

 

yil-001.jpg

 


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum