Türkiye bataklığa sürüklenmekte

Türkiye bataklığa sürüklenmekte

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye tıkanmış bir vaziyette. Türkiyemiz bu gün tam anlamıyla bir bataklığa doğru sürüklenmiş, sürüklenmektedir." diye konuştu.

Mustafa Kamalak, partisinin Aksaray Kültür Merkezi'ndeki aday tanıtım toplantısına katıldı. Saadet Partisi Lideri Kamalak, Türkiye'nin içeride ve dışarıda tıkandığını, sosyal barışın bozulduğunu ve ülkenin bir çıkmaza doğru sürüklendiğini öne sürdü.


Mustafa Kamalak şöyle konuştu: "Gerçekten Türkiyemiz bu gün tam anlamıyla bir bataklığa doğru sürüklenmiş, sürüklenmektedir. Şöyle bir bakın; Güneydoğu'dan hepimizin ama hepimizin canını sıkacak sesler yükseliyor. Bu böyle gitmez. Türkiye İçeride tıkanmıştır dışarıda da tıkanmıştır. Ülkemiz altını dikkatle çiziyorum tam anlamıyla bir çıkmaza doğru sürüklenmiştir."

"Şimdi mücadeleden bahsediliyor. İstiklal mücadelesinden bahsediyorlar." diyen Kamalak, "Biz soruyoruz; Kime karşı mücadele, kime karşı savaş? Düşmanımız kim, kiminle savaşacağız? Elli beş yıldır girmek için hazır olda beklediğimiz Avrupa Birliği ile mi savaşacağız, yoksa içe dönüp bu şehitler torunlarını aziz milletimizi birbirine mi kırdıracağız? Kimle savaşacağız? Değerli kardeşlerim, ülke yazık ki bölünme noktasına gelmiştir. Toprak kayıyor ayağımızın altından. Altını tekrar tekrar çiziyorum.” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMETİN DIŞ POLİTİKASI TAM BİR FACİA

Hükümetin dış politikasını eleştiren Mustafa Kamalak, şöyle devam etti: "Hemen yanı başımızda korkunç bir insanlık dramı yaşanıyor. Yanlış dış politika sebebiyle biz haykırıyoruz; Ey hükümet. Senin dış politikan tam anlamıyla bir faciadır diyoruz. 'Hayır' diyemiyorlar. Bugün sokaktaki çocuk bile bu hükümetin dış politikasının bir facia olduğunu yakinen idrak etmiş durumda. Eğer Türkiye Cumhuriyeti Devleti olaylara başta müdahil olsaydı, batının, küresel emperyalizmin oyununa gelmemiş bulunsaydı emin olun Irak'ta bir buçuk milyon, 2 milyon Müslüman katledilmezdi. Libya çökertilmezdi. Irak'taki facia yaşanmazdı. Suriye deki bu katliamlar meydana gelmezdi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.