“Türkiye Cumhuriyeti saltanatı da yıkılacak” diyen Ilıcak'ın yıkılmış hali

“Türkiye Cumhuriyeti saltanatı da yıkılacak” diyen Ilıcak'ın yıkılmış hali

FETÖ'ye üye olma suçlamasıyla 3 yıldır cezaevinde olan Nazlı Ilıcak'ı TV programlarında skandal sözler sarfederken hatırlayanlar son halini görünce gözlerine inanamadı. Ilıcak 3 yıldır kaldığı cezaevinden tahliye olurken 10 yıl yaşlanmış gibiydi.

FETÖ'den 3 yıldır cezaevinde olan Nazlı Ilıcak tahliye olunca görenler tanıyamadı. İşte Nazlı Ilıcak'ın son görüntüleri:

 

i1.JPG

HAKKINDA tahliye kararı verilen Nazlı Ilıcak, tutuklu bulunduğu Bakırköy Bakırköy Kadın Tutukevi'nden serbest bırakıldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından saat 23.00 sıralarında cezaevinden çıkan Nazlı Ilıcak'ı oğlu Mehmet Ali Ilıcak ile ağabeyi Ömer Çavuşoğlu'nun aralarında bulunduğu yakınları karşıladı.

 

i-2.JPG

75 yaşında olan Nazlı Ilıcak, bakımlı hali ve zaman zaman yaptırdığı estetiklerle biliniyordu. Cezaevinde adeta çöken Nazlı Ilıcak, son haliyle gören herkesi şaşkınlığa uğrattı. Ilıcak en az 10 yıl yaşlanmış gibiydi. 

 

i3.JPG

Mehmet Ali ve Aslı Ilıcak isminde iki çocuğu olan Nazlı Ilıcak, cezaevine girmeden önce boğazdaki yalısında hayli rahat bir yaşam sürüyordu. Cezaevinden Erdoğan'a mektup gönderen Nazlı Ilıcak yaşı dolayısıyla şartlara katlanamadığını söylemiş ve tahliyesini istemişti. Her katıldığı duruşmada da bu durumunu hatırlatan Nazlı Ilıcak, içeride hayli yıpranmış. 

 

i4.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum