Türkiye Dilan Polat'ı konuşuyor! O videosu tekrar gündem oldu: Böyle kafa tutmuş...

Türkiye Dilan Polat'ı konuşuyor! O videosu tekrar gündem oldu: Böyle kafa tutmuş...

İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda eşi Engin Polat ve 14 şüpheli ile gözaltına alınan Dilan Polat’ın geçmişte paylaştığı bir video tekrar gündem oldu.

Türkiye gündemi ayladır lüks yaşantısı, dolardan saç buketi yapması, altın tozlu kahvesi ve bir günlük harcaması 750 bin lirayı bulan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında ortaya atılan kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla çalkalandı.

İddiaların ardından fenomen çift MASAK tarafından incelemeye alındı.

Polat çiftinin tüm mal varlıklarına el konuldu, yurt dışına çıkışları yasaklandı.

Geçtiğimiz günlerde de fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait 15 şirkette vergi müfettişlerinin talebi üzerine arama yapıldı ve bir çok materyal ile nakit 22 Milyon TL'ye el konuldu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı ve özür dilediler.

Polat çifti özür paylaşımlarında 'Haddimizi aştık' dediler.

 

BU SABAH GÖZALTINA ALINDILAR

 

Tüm bu gelişmelerin ardından fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti İstanbul'da bu sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alındılar.

 

engin-polat-dilan-polat-ve-sila-dogu-kelepcelenerek-gozaltina-alindilar-iste-kelepceli-ilk-fotograflari1.JPG

engin-polat-dilan-polat-ve-sila-dogu-kelepcelenerek-gozaltina-alindilar-iste-kelepceli-ilk-fotograflari2.JPG

 

İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın dışında 14 şüpheli daha gözaltına alındı. Polat çifti ile birlikte Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu, Avukat Ahmet Gün ve Engin Polat'ın erkek kardeşi Kürşat Polat'ta gözaltına alındılar.

 

ESKİ ORTAKLARI AÇIKLAMA YAPTI

 

Operasyonlar kapsamında daha önce şirketine el konulan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın eski ortağı fenomen Nez Demir, çifte yapılan gözaltının ardından bir açıklama yaptı.

Halktv.com.tr'ye konuşan Nez Demir, 'Ben gözaltına alınmadım. Ama alınır mıyım bilmiyorum. Alınsam da problem değil. Gider ifademi veririm. Eski bir şirket ortaklığım nedeniyle, şirketim de incelemeye alındım. Durumun aydınlanacağına inanıyorum' dedi.

 

DİLAN POLAT'IN O VİDEOSU GÜNDEM OLDU

 

Çifte ve yakınlarına yapılan gözaltının ardından Dilan Polat’ın geçmişte paylaştığı bir video gündem oldu.

 

 

Dilan Polat'ın paylaştığı videoda 'Akıllı kadınım ben. Kafamda 50 tane plan… Ekmek teknemi korurum. Çelik zırhlarla çıktık o merdivenlerden. Yedirir miyim ben? Holding oldu burası' dediği görülüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.