Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Veyis Ateş'le ilgili harekete geçti!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Veyis Ateş'le ilgili harekete geçti!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu'nun Sedat Peker'in bir takım iddialarda bulunduğu Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına karar verdiği iddia edildi.

Sedat Peker’in, YouTube’daki video serisinin 9. bölümünde, Habertürk ekran yüzü Veyis Ateş’le ilgili iddiaları ortalığı karıştırmıştı.

Videosunda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlatan ve gazeteciler arasında hem Rasim Ozan Kütahyalı hem de Veyis Ateş’in isimlerini sayan; lüks otelde ücretsiz kalanlara “Paramount Kadrosu” diyen Peker, Veyis Ateş için “O da kadrodaydı” ifadelerini kullanmıştı.

Ateş’in Paramount Otel’de kaldığını gösteren sosyal medya paylaşımları, Peker’in iddiası sonrası gündem olmuştu.

 

DİSİPLİN SORUŞTURMASI AÇILDIĞI İDDİA EDİLDİ

 

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in, Veyis Ateş iddiaları sonrası sıcak bir gelişme yaşandı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tüzüğüne, TGC Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ne aykırı davrandığı gerekçesiyle Veyis Ateş hakkında TGC'ye çok sayıda şikâyet başvurusunun yapıldığı öğrenildi.

Bu başvurular üzerine toplanan TGC Yönetim Kurulu'nun Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine karar verdiği duyumlar arasında yer aldı.

 

HADİ ÖZIŞIK ÜYELİKTEN ÇIKARILMIŞTI

 

TGC, 20 Mayıs 2021 günü yaptığı toplantıda üyesi Hadi Özışık ile ilgili şikayetleri değerlendirmiş, Sedat Peker’le FaceTime görüşmeleri ortaya çıkan Özışık’ın üyelikten çıkarılmasına karar verilmişti.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.