Türkiye Metin Feyzioğlu'nun dini nikah görüntüsünü konuşuyor!

Türkiye Metin Feyzioğlu'nun dini nikah görüntüsünü konuşuyor!

Türkiye Barolar Birliği başkanı Metin Feyzioğlu'nun katıldığı nikah töreninden paylaşılan fotoğraflar sosyal medyada çok konuşuldu.

AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediyede resmi nikah ile dini nikahın bir arada kıyılması uygulamasına geçmişti. Buna göre, belediyede imam nikahı talebinde bulunan kişiler, bunu resmi nikahla birlikte kıydırabiliyor.

Savcı Sayan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir görüntü ise çok konuşulacak.

Ağrı'da Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın kızı Meryem Aydın ile damat Rıdvan Çekim’in nikah töreni gerçekleştirildi.

 

TBB BAŞKANI METİN FEYZİOĞLU ŞAHİT OLDU

 

Görüntülerde, nikah törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da katıldığı ve nikah şahitliği yaptığı görüldü. Çiftin nikahı, hem resmi hem de dini nikah şeklinde kıyıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın kıydığı nikah, Sayan'ın Feyzioğlu'na karşı, "Sayın Başkanım, biz dini nikahı ve resmi nikahı birlikte kıyıyoruz" şeklindeki sözleriyle başlıyor.

Savcı Sayan söz konusu görüntüleri ise, kişisel Twitter hesabından, "Belediyemizde dini ve resmi nikahı birlikte kıyıyoruz.. Bugünkü çiftlerin nikah şahidi ilimizde bulunan Türkiye barolar birliği başkanı Sayın Metin Feyzioğlu idi. Türkiye’de ilk olan uygulamamızı çok beğendi. Kendisine çok teşekkür ederiz ilimize hoş geldiniz diyoruz..." notuyla paylaştı.

Öte yandan, nikah törenine türkücü Mahmut Tuncer de katıldı.


İşte o anlar:

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.