Türkiye şehitlerine ağlarken, İYİ Parti kutlama yaptı

Türkiye şehitlerine ağlarken, İYİ Parti kutlama yaptı

Türkiye, Bitlis, Tatvan'da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimiz için göz yaşı dökerken, İyi Parti İstanbul il başkanı Buğra Kavuncu'nun kutlama yapması sert tepkilere neden oldu.

FETÖ'cü olduğu yönünde hakkında ciddi iddialar olan İYİ Parti'ni İstanbul il başkanı Buğra Kavuncu'nun kutlama yaptığı fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca çok sert tepkiler geldi.

Dün 11 şehit verdiğimiz helikopter kazası sonrası tüm Türkiye başsağlığı mesajları yayınlarken ve şehitlerine ağlarken, Kavuncu doğum günü partisine katıldı ve kutlama yaptı.

Başta eski İYİ Parti milletvekili Ümit Özdağ olmak üzere bir çok kişi tarafından FETÖ ile ilişkisi olduğu iddia edilen ve FETÖ'den tutuklu CIA ajanı Enver Altaylı'nın yeğeni olan Kavuncu, Partisinin Silivri ilçe başkanı Ahmet Refik Bek'in kızının doğum gününe katıldı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILINCA

Kavuncu'nun doğum günü partisine katılması sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ile ortaya çıktı. Silivri ilçe başkanı Bek, doğum günü partisinde çekilen ve Kavuncu'nun da olduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca, çok sert tepkiler geldi.

 

 

bugra-iyiparti.JPG

 

 

İşte Kavuncular hakkındaki tüm gerçekler...

kavuncu-kim.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.