Türkiye’nin gülen adamı mezarı başında anıldı

Türkiye’nin gülen adamı mezarı başında anıldı

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Kemal Sunal, vefatının 20’nci yılında sevenleri ve ailesiyle kabri başında anıldı. Törene katılan oğlu Ali Sunal, babasının hak ettiği bir sevdiği gördüğünü ifade etti

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Kemal Sunal'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki mezarı başında düzenlenen anma töreninde, Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

 

Sanatçının eşi Gül Sunal, törenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kemal Sunal'sız yaşamının çok zor olduğunu söyledi.

 

Gül Sunal, Kemal Sunal'ın ölümünü yavaş yavaş kabullenmeye başladığını belirterek, "Artarak büyüyen sevgi de büyük bir teselli oluyor bize. Sevenleri hiç yalnız bırakmıyor, çok güzel şeyler yaşıyoruz ama yokluğu da çok acıklı. dedi.

 

“ONU TORUNUYLA  TANIŞTIRACAĞIM”

Sanatçının oğlu Ali Sunal da babasının vefatı üzerinden 20 yıl geçtiğini hatırlatarak, "Artarak devam eden, hakettiği bir sevgiyi görüyor" diye konuştu.

 

Kemal Sunal'ı çok özlediğini dile getiren Ali Sunal, "Bizim yeni bir heyecanımız var, torunu oldu. Narin var, 3 yaşından sonra babamla Narin'i tanıştırırken evimizde bol bol Kemal Sunal olacak diye düşünüyorum ve o günü bekliyorum" ifadesini kullandı.

 

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal da "Yirmi yıl oldu daha nice 20 yıllar bu sevgi devam edecek gibi duruyor. Güzel Türk halkının hem kalbinde hem de gülücüklerinde yaşayacak. Bu da en güzel miras bize aslında." değerlendirmesini yaptı.

 

Ayrıca sosyal medyada birçok siyasetçi, sanatçı ve sevenleri de sanatçının ölüm yıl dönümü ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Oyuncu, ‘Balalayka’ filminin çekimleri için Batum’a gitmek için bindiği uçakta hayatını kaybetmişti.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.