Türkiye’nin ilk Instagram dizisi ‘Altın Kod 5.2.0’a gala gecesi

Türkiye’nin ilk Instagram dizisi ‘Altın Kod 5.2.0’a gala gecesi

Heyecan yaratan olaylar örgüsüyle Türkiye’nin ilk Instagram IGTV dizisi olma özelliğini taşıyan ‘Altın Kod 5.2.0’ın ünlü isimlerin katılımıyla Bodrum Yalıkavak Avangarde Hotel’de gala gecesi yapıldı.

Instagram’ın ilk IGTV  dizisi olan “Altın Kod 5.2.0”ın Ege Denizi’nin muhteşem manzarası eşliğinde gala gecesi yapıldı. Yapımcı Ediz Utku Can, projenin sahibi ve yönetmeni Deniz Akel, dizi oyuncularından;  Emel Müftüoğlu, Fatih Ürek, Ahmet Hıdır, Kayhan Kilbaşoğlu’nun katılımı ve Pınar Altuğ ile Ebru Akel’in canlı yayın bağlantısı ile gerçekleşen gala gecesinde oyuncular ilk bölümü hep birlikte izledi. 24 Ağustos’da izleyicisiyle buluşacak olan dizinin muhteşem galasında yönetmen Deniz Akel yayın öncesi bir konuşma yaparak izleyicilere  dizi ve çekimler hakkında bilgi verdi.   

 

DİZİDE ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAK

 

Birbirinden farklı altı ana karakterle birlikte olay örgüsünün çözülmeye çalışılacağı heyecanlı ve eğlenceli bir sosyal medya dizisi olan “Altın Kod 5.2.0”da ana karakterleri Pınar Altuğ, Ebru Akel, Emel Müftüoğlu, Fatih Ürek, Ediz Utku Can, Ahmet Hıdır, Murat Sönmez, Kayhan Kilbaşoğlu, Muzaffer Yöntem, İsrafil İnce ve Berke Üzrek canlandırıyor. Her bölümünde farklı ünlü sanatçıların misafir olarak katılacağı dizide heyecan giderek artacak.  

Hayatımızın yeni normali ile birlikte yeni iş yapma modellerinin de oluşmaya başladığı bu dönemin ilklerinden olan bu projede, ilk kez oyuncular tüm çekimleri kendi telefonlarıyla gerçekleştirdi.  Hatta oyunculardan Murat Sönmez çekimlerini Berlin’de yaptı. Projenin sahibi ve yönetmeni olan Deniz Akel de oyuncularını uzaktan, tamamen dijital dünyanın sağladığı imkanlarla yönetti. “Yeni normalin” ilk sosyal medya dizisinin yapımcılığını Ediz Utkucan, senaryosunu ise Ortak Fikir Sanat üstleniyor.

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.