Türkiye'nin ilk sanal mobilya fuarı Modoko açıldı

Türkiye'nin ilk sanal mobilya fuarı Modoko açıldı

Türkiye'nin köklü alışveriş komplekslerinden birisi olan Modoko Türkiye'nin ilk sanal mobilya fuarını vatandaşla buluşturdu.

Pandemi nedeniyle iç pazarda online satışlarda yaşanan artış nedeniyle firmalar da vatandaşa daha konforlu ve güvenilir bir hizmet sunmak adına online etkinlikler düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda bir ilk imza atan Türkiye'nin köklü alışveriş komplekslerinden birisi olan Modoko, Türkiye'nin ilk sanal mobilya fuarını vatandaşla buluşturdu.

Modoko tarafından Avrupa ülkelerine yönelik yapılacak ve 365 gün sürecek sanal fuarla, AB'ye gerçekleştirilen 1,4 milyar dolarlık mobilya ihracatına ek 350 milyon dolarlık katkı sunulması hedefleniyor.

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan 150 bin metrekarelik alanda üretim noktalarının dışında 350 mağazayla hizmet veren Modoko'nun, 2021'i yeni ve çok önemli bir projeyle karşılayacağını söyledi.

 

asasasa-001.JPG

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan

 

Modoko'dan 40 ülkeye satış gerçekleştiğini aktaran Çalışkan, İstanbul'un mobilya ihtiyacının yüzde 40'ını tek başına karşıladıklarını, 5 bin kişiyi doğrudan istihdam ettiklerini de sözlerine ekledi.
 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.